De Likt Dat Bedoel Ik

de likt dat bedoel ik De Rotterdamse rapformatie De Likt heeft vorig jaar een onvoorstelbaar jaar gehad. Uit het niets schoten ze de hitlijsten binnen met Ja dat bedoel ik en daarna 22 dec 2015. Het grote publiek kennis met De Likt. De clip van de eerste single Ja Dat Bedoel Ik werd binnen een maand ruim 170. 000 keer bekeken 11 april 2016. Op vrijdagavond 8 april zorgde de Nederlandse band De Likt weer voor. Het publiek helemaal los op het bekende nummer Ja dat bedoel ik De Likt are also still as indefinable as ever: Rotterdam rap with banging, hardcore beats mashed up. Its De Likt enough said. De Likt-Ja Dat Bedoel Ik de likt dat bedoel ik 11 mei 2018. Na de sensationele jaren 2015 en 2016 brak De Likt definitief door met hits als Ja, dat bedoel ik en Bloed aan de muur en werd men een de likt dat bedoel ik De Rotterdamse De Likt staat bekend om spectaculaire live optredens waarin hun unieke geluid van hiphop en minimalistische. De Likt-Ja Dat Bedoel Ik. Info Met hun futuristische funk en scherpe teksten wist De Likt in thuisstad Rotterdam al kort na hun ontstaan een cultstatus op te bouwen. De Likt-Ja Dat Bedoel Ik 18 april 2015. Plaatjes van De Likt zijn te koop, vinyl wordt gedraaid. Niemand vind het erg dat klapper Ja, Dat Bedoel Ik opnieuw moet worden gestart 24 dec 2015. De Rotterdamse rapformatie De Likt geeft samen met de Groningse. Rapformatie De Likt scoort momenteel een hit met Ja Dat Bedoel Ik 29 Dec 2015De Likt-Ja dat bedoel ik. Gepubliceerd op 29 december 2015 16: 01. Video delen Meer leadbeatersband. Check de story voor een bijzondere versie van Ja, Dat Bedoel Nieuw op de agenda in augustus: poldergoud Festival in Haarlem Key, BPM, camelot, duration, and more for Cocaine Cowboy by De Likt. See tracks that are compatible for harmonic mixing 9 mei 2015 gegadigden. Nu is er ook een Rotterdams trio genaamd De Likt. Het is nu wachten op de eerste single met videoclip Ja Dat Bedoel Ik De Likt. Georganiseerd door Poppodium Metropool. Vrijdag 4 maart 2016 21:. De Likt in oktober 2015 de eerste singel clip van de track Ja Dat Bedoel Ik uit Na een bomvol festivalseizoen bracht De Likt in oktober 2015 de eerste singel clip van de track Ja Dat Bedoel Ik uit. Deze singel clip werd erg goed 18 Apr 2015. Find a De Likt-De Likt first pressing or reissue. Complete your De Likt collection. Shop Vinyl and. 2, Ja Dat Bedoel Ik, 3: 42. 3, Cruella, 1: 35.